يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۹۵۲۷۳
سخنگوی وزارت خارجه:

طرف مقابل کاری کرد که عملاً گفت‌وگو بی‌معنا شد | تصمیم تهران برای حضور در دور بعدی مذاکرات مشخص نیست

طرف مقابل کاری کرد که عملاً گفت‌وگو بی‌معنا شد |  تصمیم تهران برای حضور در دور بعدی مذاکرات مشخص نیست
 سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه برای جمهوری اسلامی ایران قابل تصور نیست که رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی یا چراغ سبز آگاهانه آمریکا، مرتکب چنین جنگ‌افروزی‌ در منطقه شده باشد، درباره دور بعدی مذاکرات گفت: هنوز هم مشخص نیست که ما یکشنبه در این زمینه چه تصمیمی خواهیم گرفت.


 به گزارش فراز؛ «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با صدا وسیما درباره تصمیم ایران برای حضور در دور بعدی مذاکرات با آمریکا با وجود حمله رژیم صهیونیستی به کشور، توضیح داد: طرف مقابل کاری کرد که عملاً مذاکره و گفت‌وگو بی‌معنا شد. اینکه شما هم‌زمان ادعای مذاکره و گفت‌وگو برای رسیدن به تفاهم در مورد یک موضوعی را مطرح کنید و در عین حال تقسیم کار انجام داده و اجازه بدهید که یک رژیم نژادپرست تمامیت ارضی کشور را مورد تعرض قرار دهد، امکان‌پذیر نیست.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی ایران و حتی برای هیچ‌کس در دنیا قابل تصور نیست که رژیم صهیونیستی بدون همکاری، هماهنگی، یا حداقل چراغ سبز آگاهانه آمریکا، مرتکب چنین تجاوز ماجراجویانه و چنین جنگ‌افروزی‌ای در منطقه شده باشد.
 
بقائی با تاکید بر اینکه دولت آمریکا را مسئول تبعات و عواقب این اقدام نسنجیده و خلاف قانون رژیم صهیونیستی می‌دانیم، تصریح کرد: هنوز هم مشخص نیست که ما یکشنبه در این زمینه چه تصمیمی خواهیم گرفت.
 
وی افزود: اساساً آرزوی همیشگی رژیم صهیونیستی این بود که کشورهای غربی را به سوی درگیری و گرفتاری در منطقه بکشاند، به نظر می‌رسد این دفعه هم موفق شده است و به‌نوعی یک روند دیپلماتیک را با این ماجراجویی، تحت تاثیر قرار داده است. این موضوع در واقع نشان دهد که کماکان سیاست‌گذاران آمریکایی به‌شدت تحت تأثیر و نفوذ این رژیم هستند.
 
بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله. جمهوری اسلامی ایران هم در راستای استفاده از حق دفاع مشروع خود، از بامداد امروز در چند نوبت و با استفاده از موشک بخش‌هایی از سرزمین‌های اشغالی را هدف حمله قرار داد که بر اثر آن به خسارت‌هایی به مناطق مختلف تل‌آویو پایتخت و دیگر شهرهای سرزمین‌های اشغالی وارد شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پس از نیم ساعت زیر باران تهران قدم بزنید | باران پایتخت اسیدی و سربی است؟

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و کوالالامپور

پیشنهاد سردبیر
زندگی